چگونه میگوی منجمد را سریعتر (و خوشمزه تر) درست کنیم – دنور پست



شرکت Genevieve، مجله نیویورک تایمز

من و پسرعموهایم به هم جرات دادیم که میگو را لمس کنیم، 10 پایشان می رقصند، شاخک ها تکان می دهند. در رستوران‌های چینی غذاهای دریایی نزدیک ما در دره سان گابریل در جنوب کالیفرنیا، سرورها سفارش‌های ما را که هنوز زنده بودند، پیش از بردن آنها به آشپزخانه برای تأیید روی میز آوردند. در غذاهای کانتونی، ماهی های مجلل و سخت پوستان به دلیل تازگی لطیفشان مورد توجه قرار می گیرند.

بهترین میگوها با دقت کامل آب پز می شوند و با سس سویا چاشنی شده با فلفل چیلی تند سرو می شوند. سرشان شوری شیرین دریا را داشت و بدنشان به نوعی متحرک و در عین حال ابریشمی بود. هرکسی که در یک منطقه ساحلی زندگی می‌کرده است که میگو آنقدر تازه وجود دارد که هنوز هم می‌توانید آن‌ها را ورق بزنید، لذت آن را می‌داند.

بدون دسترسی به میگوی زنده، منجمد بهترین گزینه بعدی است. یخ زدایی آنها به درستی و سپس اضافه کردن آنها به این سرخ کردنی با مارچوبه ترد ترد و پیاز شیرین باعث ایجاد طعم عالی می شود. در اینجا چهار مرحله آسان برای درست کردن میگوی منجمد به لطیف و خوش طعم مانند همتایان تازه خود آورده شده است.

میگوی مناسب بخرید.

میگوهای خارج از آب، مخصوصاً با سر، به سرعت فاسد می شوند، بنابراین میگوهای بدون سر که در محل یا نزدیک منبع منجمد می شوند، به بهترین وجه یکپارچگی خود را حفظ می کنند. (میگوهای “تازه” در بیشتر پیشخوان های غذاهای دریایی احتمالاً منجمد شده اند، و شما نمی دانید چه زمانی و چگونه آنها را ذوب کردند، یا بدتر از آن، دوباره منجمد و ذوب شدند.)

پایداری و شیوه های کار را در نظر بگیرید و قبل از رفتن به فروشگاه با Seafood Watch چک کنید. برخی از میگوها با مواد نگهدارنده درمان می‌شوند، بنابراین بسته‌های منجمد عالی «میگو» را به عنوان تنها ماده تشکیل می‌دهند. میگوهای پوست‌دار طعم‌دارتر و ارزان‌تر هستند، اما به کار بیشتری نیز نیاز دارند. میگوهای پوست کنده کمی گرانتر هستند و ممکن است کامل نباشند، اما در وقت شما صرفه جویی می کنند. شما اولویت های خود را می دانید. بر این اساس انتخاب کنید.

میگو را به سرعت یخ زدایی کنید.

از آنجایی که میگوها بسیار کوچک هستند، زمان زیادی برای یخ زدایی آنها صرف نمی شود. اگر اجازه دهید میگوهای منجمد در یخچال خنک شوند، باید از قبل برنامه ریزی کنید و دقیقاً نمی دانید چه زمانی آماده می شوند. سریع ترین راه برای یخ زدایی میگو همچنین بیشترین کنترل را بر فرآیند به شما می دهد. آنها را در یک آبکش در سینک قرار دهید و روی آنها آب سرد بریزید (الزام نه گرم یا داغ). برای اطمینان از دوش گرفتن یکنواخت آنها را کمی به اطراف حرکت دهید و در عرض چند دقیقه یخ جامد خود را از دست خواهند داد.

میگوهای آب نمک را خشک کنید تا آبدارتر و سفت تر شوند.

درست قبل از اینکه میگوها کاملاً آب شوند، آنها را بسیار سخاوتمندانه با نمک بپاشید – تقریباً یک قاشق چایخوری در هر پوند – و به آرامی آن را روی میگو ماساژ دهید. (آب نمک محلول آب نمک است، در حالی که آب نمک خشک فقط نمک است.) از آنجایی که میگوها بسیار کوچک هستند، فقط یک دقیقه طول می کشد تا ببینید نمک رطوبت را از میگو خارج می کند و سپس روی سطح به یک آب نمک غلیظ حل می شود. سپس دوباره جذب می شود. آب نمک موجود در میگوها آنها را مزه دار می کند و به آنها کمک می کند تا در طول پخت و پز آبدار بمانند، در حالی که آزاد شدن اولیه آب از نمک منجر به بافتی می شود که یادآور میگوی زنده تازه پخته شده است. هر چیزی که روی سطح باقی مانده است را بشویید تا میگو خیلی شور نباشد. اگر قرار است میگوها سرخ، کبابی یا پخته شوند، قبل از پختن باید خیلی خشک شوند تا قهوه ای شوند و بخارپز نشوند. هنگام بخار پز یا شکار غیر قانونی، می توان از این مرحله صرف نظر کرد.

دیدگاهتان را بنویسید