شرکت Genevieve، مجله نیویورک تایمز
من و پسرعموهایم به هم جرات دادیم که میگو را لمس کنیم، 10 پایشان می رقصند، شاخک ها تکان می دهند. در رستورانهای چینی غذاهای دریایی نزدیک ما در دره سان گابریل در جنوب کالیفرنیا، سرورها سفارشهای ما را که هنوز زنده بودند، پیش از بردن آنها به آشپزخانه برای تأیید روی میز آوردند. در غذاهای کانتونی، ماهی های مجلل و سخت پوستان به دلیل تازگی لطیفشان مورد توجه قرار می گیرند.
بهترین میگوها با دقت کامل آب پز می شوند و با سس سویا چاشنی شده با فلفل چیلی تند سرو می شوند. سرشان شوری شیرین دریا را داشت و بدنشان به نوعی متحرک و در عین حال ابریشمی بود. هرکسی که در یک منطقه ساحلی زندگی میکرده است که میگو آنقدر تازه وجود دارد که هنوز هم میتوانید آنها را ورق بزنید، لذت آن را میداند.
بدون دسترسی به میگوی زنده، منجمد بهترین گزینه بعدی است. یخ زدایی آنها به درستی و سپس اضافه کردن آنها به این سرخ کردنی با مارچوبه ترد ترد و پیاز شیرین باعث ایجاد طعم عالی می شود. در اینجا چهار مرحله آسان برای درست کردن میگوی منجمد به لطیف و خوش طعم مانند همتایان تازه خود آورده شده است.
میگوی مناسب بخرید.
میگوهای خارج از آب، مخصوصاً با سر، به سرعت فاسد می شوند، بنابراین میگوهای بدون سر که در محل یا نزدیک منبع منجمد می شوند، به بهترین وجه یکپارچگی خود را حفظ می کنند. (میگوهای “تازه” در بیشتر پیشخوان های غذاهای دریایی احتمالاً منجمد شده اند، و شما نمی دانید چه زمانی و چگونه آنها را ذوب کردند، یا بدتر از آن، دوباره منجمد و ذوب شدند.)
پایداری و شیوه های کار را در نظر بگیرید و قبل از رفتن به فروشگاه با Seafood Watch چک کنید. برخی از میگوها با مواد نگهدارنده درمان میشوند، بنابراین بستههای منجمد عالی «میگو» را به عنوان تنها ماده تشکیل میدهند. میگوهای پوستدار طعمدارتر و ارزانتر هستند، اما به کار بیشتری نیز نیاز دارند. میگوهای پوست کنده کمی گرانتر هستند و ممکن است کامل نباشند، اما در وقت شما صرفه جویی می کنند. شما اولویت های خود را می دانید. بر این اساس انتخاب کنید.
میگو را به سرعت یخ زدایی کنید.
از آنجایی که میگوها بسیار کوچک هستند، زمان زیادی برای یخ زدایی آنها صرف نمی شود. اگر اجازه دهید میگوهای منجمد در یخچال خنک شوند، باید از قبل برنامه ریزی کنید و دقیقاً نمی دانید چه زمانی آماده می شوند. سریع ترین راه برای یخ زدایی میگو همچنین بیشترین کنترل را بر فرآیند به شما می دهد. آنها را در یک آبکش در سینک قرار دهید و روی آنها آب سرد بریزید (الزام نه گرم یا داغ). برای اطمینان از دوش گرفتن یکنواخت آنها را کمی به اطراف حرکت دهید و در عرض چند دقیقه یخ جامد خود را از دست خواهند داد.
میگوهای آب نمک را خشک کنید تا آبدارتر و سفت تر شوند.
درست قبل از اینکه میگوها کاملاً آب شوند، آنها را بسیار سخاوتمندانه با نمک بپاشید – تقریباً یک قاشق چایخوری در هر پوند – و به آرامی آن را روی میگو ماساژ دهید. (آب نمک محلول آب نمک است، در حالی که آب نمک خشک فقط نمک است.) از آنجایی که میگوها بسیار کوچک هستند، فقط یک دقیقه طول می کشد تا ببینید نمک رطوبت را از میگو خارج می کند و سپس روی سطح به یک آب نمک غلیظ حل می شود. سپس دوباره جذب می شود. آب نمک موجود در میگوها آنها را مزه دار می کند و به آنها کمک می کند تا در طول پخت و پز آبدار بمانند، در حالی که آزاد شدن اولیه آب از نمک منجر به بافتی می شود که یادآور میگوی زنده تازه پخته شده است. هر چیزی که روی سطح باقی مانده است را بشویید تا میگو خیلی شور نباشد. اگر قرار است میگوها سرخ، کبابی یا پخته شوند، قبل از پختن باید خیلی خشک شوند تا قهوه ای شوند و بخارپز نشوند. هنگام بخار پز یا شکار غیر قانونی، می توان از این مرحله صرف نظر کرد.
برخی از آشپزهای کانتونی نیز میگوها را با جوش شیرین می پاشند تا ترد شوند. نمک به اندازه کافی این کار را به خوبی انجام می دهد و جوش شیرین می تواند ته مزه صابونی به جا بگذارد.
میگوها را بپزید تا کدر شوند.
برای داشتن بهترین طعم، میگوها را بپزید تا زمانی که حتی در وسط مات شوند. آنها را روی حرارت بگذارید تا خشک و سفت شوند. برخی از انواع میگو هنگام پختن به رنگ صورتی یا نارنجی در نمی آیند و برخی به شکل مارپیچ محکم در می آیند در حالی که برخی دیگر به سختی هلال می شوند، بنابراین بهترین شاخص انتقال از نیمه شفاف به مات است. اگر شک دارید، میگو را زودتر از روی حرارت بردارید و از انتهای ضخیم آن برش دهید تا وسط آن مشخص شود. همیشه می توانید سخت پوستان را طولانی تر بپزید، اما نمی توانید زمان را به عقب برگردانید.
من هنوز هم وقتی میتوانم به سراغ میگوهای زنده میروم، اما وقتی نمیتوانم، خوشحالم که در فریزر انباری دارم. آنها ممکن است سفت و بی حرکت باشند، اما پختن آنها با این مراحل ساده طعم آنها را تقریباً تازه می کند.
دستور تهیه: میگو و مارچوبه سریع سرخ شده
شرکت Genevieve
خوش طعم و فقط کمی شیرین، طعم این شام آسان شبیه بهار است، اما می توان آن را در هر زمانی از سال – و هر شب از هفته، درست کرد، به شرطی که مقداری میگو را در فریزر نگه دارید. با آب کردن سریع آنها در زیر آب جاری و سپس خشک کردن آنها با نمک به مدت یک دقیقه، میگوهای آبدارتر و تندتر با طعمی فوق العاده تازه خواهید داشت. مارچوبه نیز به سرعت پخته می شود تا به اندازه میگو ترد شود. با بریدن آنها با زاویه تند، رگه های ساقه را کاهش می دهید. برای کباب داغ، از فلفل قرمز استفاده کنید و دانه ها را کنار بگذارید. برای حرارت کمی کمتر، بعد از برش دانه ها را بردارید. یک تکه کره به سس اضافه می شود که با پیاز شیرین شده و با سویا نمک زده می شود و همه مواد را با مقداری غلیظ به هم می چسبانند. برای خیساندن سس روی برنج، یا برای سالاد گرم روی سبزیهای برگدار میل کنید.
خروجی: از 2 تا 4 وعده
زمان کل: 20 دقیقه
عناصر
- 1 پوند میگو منجمد پوست کنده (16 تا 20؛ به نکته مراجعه کنید)
- نمک
- روغن کانولا یا هسته انگور
- 1 عدد پیاز شیرین خرد شده
- 2 حبه سیر، نازک ورقه شده
- 1 فلفل تند قرمز کوچک، نازک برش داده شده (دانه ها را بردارید تا حرارت ملایم تر شود)
- 1 دسته مارچوبه خرد شده و با زاویه تیز به قطعات 2 اینچی بریده شده است
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق چایخوری شکر گرانول
- 1/2 قاشق غذاخوری کره
آماده سازی
1. میگوها را به مدت 3-4 دقیقه در یک آبکش زیر آب سرد سرد بشویید تا دیگر پف نکنند. نمک را خیلی سخاوتمندانه بپاشید و در آبکش بریزید. بگذارید ۱ دقیقه بماند سپس خوب آبکشی کنید. با دستمال کاغذی خشک کنید.
2. یک ووک یا تابه بزرگ را روی حرارت زیاد گرم کنید. روغن را به اندازه ای اضافه کنید که کف آن را سخاوتمندانه بپوشاند، سپس پیاز، سیر و فلفل را اضافه کنید. نمک بپاشید و بپزید و هم بزنید تا پیاز شفاف شود، ۱ تا ۲ دقیقه.
3. میگوها را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا سفت شوند. مارچوبه، سس سویا و شکر را اضافه کنید و 1 تا 3 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا مارچوبه نرم شود.
4. حرارت را خاموش کنید، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. بلافاصله سرو کنید.
شورا
اگر از میگوهای بدون پوست استفاده می کنید، با 1/4 پوند شروع کنید. اگر یک بسته 16 تا 20 میگوی پیدا نکردید، میگوهای کوچکتر را انتخاب کنید، مانند 21 تا 30 عدد. با استفاده از میگوهای کوچکتر، زمان آماده سازی را کمی کاهش دهید.
این مقاله در ابتدا در نیویورک تایمز منتشر شد.
در خبرنامه هفتگی In the News ثبت نام کنید تا اخبار سرگرمی را مستقیماً در صندوق ورودی خود دریافت کنید.