یک کارخانه آبجوسازی جدید با نام آشنا اکنون در فورت کالینز افتتاح شده است.
این هفته، Verboten Brewing and Barrel Project دومین مکان خود را در 1611 S. College Ave، در فضایی که قبلا کارخانه آبجوسازی بطری سیاه قرار داشت، افتتاح کرد. جاش گرنز، یکی از مالکان، گفت که افتتاحیه بزرگ آخر هفته 3 می خواهد بود.
Verboten بطری سیاه را در ماه فوریه اجاره کرد و Grenz از آن زمان بر روی یک “نوسازی آرایشی” کار می کند تا پیشخوان ها، میزها و صندلی ها را به روز کند. او تعداد جرثقیل ها را از 40 به 20 کاهش داد و میزهای پیک نیک به سبک آلمانی را به تراس جلو اضافه کرد.
به عنوان بخشی از این معامله، Verboten همچنین سیستم دم آوری تقریباً 7 بشکه را به ارث برد و از ماه مارس، هانتر پیرس، آبجوساز، مشغول توسعه دستور العمل های اصلی بوده است. اولین ترکیب در FoCo شامل یک جفت پیلزنر چک است که از شیرهای LUKR، دو IPA، یک دارچین نارگیل، یک Kölsch، یک محصول صادراتی اسکاتلندی، و آخرین چلیک از شراب جو برنده جایزه Grow Old With You سرو میشود.
گرنز گفت که تمام آبجوهای فورت کالینز در خانه دم میشوند، به جز چهار دستور پخت اصلی که از محل اصلی در لاولند توزیع میشوند. اینها شامل گندم عسل شکوفه پرتقال به نام فکر کردن به چیزی نارنجی است. یخ زدایی سرد IPA; Verboten Pilsner; و یک باربر کاراملی به نام چکمه های قاتل.
در طول تعطیلات آخر هفته افتتاحیه بزرگ، ساقیها یک سس امپراتوری کهنه شده در بشکههای جین میریزند و پس از آن کارخانه آبجوسازی قصد دارد سرویس هفتگی Kölsch را آغاز کند، یک سنت آلمانی که شامل تحویل مداوم آبجو به هر نوشیدنی است.
گرنز گفت که امیدوار است فورت کالینز به تجربه Verboten بیافزاید، به همین دلیل است که سعی می کند آن را منحصر به فرد کند. علاوه بر آبجو، Verboten غذاهایی مانند پیتزا دیترویت و بشقاب های کوچک را برای به اشتراک گذاشتن سرو می کند. همچنین در حال گسترش منوی نوشیدنی خود است تا شامل مجموعه محدودی از کوکتل، شراب و گزینه های غیر الکلی باشد.
اگرچه Verboten تنها چند ماه پیش اجاره را آغاز کرد، صاحبان آن مدتهاست که می خواستند یک اتاق نشیمن دوم پیدا کنند. (اولین در لاولند در سال 2013 افتتاح شد.)
گرنز در سال 2019 قبل از اینکه همهگیری برنامههایش را متوقف کند شروع به جستجو کرد. گرنز، یکی از بومیان فورت کالینز، گفت: وقتی فرصت حرکت به فضای بطری سیاه پیش آمد، خیلی خوب بود که بتوان از آن گذشت.
او گفت: “ما به دنبال مکانی برای گسترش بودیم که بتوانیم کارهای جدیدی انجام دهیم، بنابراین خوردن غذا و کوکتل به ما فرصتی می دهد تا دانش خود را گسترش دهیم و با غذا و آبجو همکاری کنیم.”
گرنز همچنین امیدوار است که آبجو را در غذا و کوکتلها بگنجاند. به عنوان مثال، Verboten Old Fashioned دارای شربت ساده مالت دودی است، در حالی که مارگاریتای خانگی شامل رازک و لبه شکر روی لیوان است.
پروژه Verboten Brewing and Barrel Project در فورت کالینز هر روز هفته از ساعت 11 صبح تا 10 شب باز خواهد بود.
برای دریافت اخبار غذا و نوشیدنی دنور به صندوق پستی خود در خبرنامه جدید غذاهای پر شده ما ثبت نام کنید.