آنفولانزای پرندگان در این هفته در گاوهای شیری کلرادو تایید شده است



به گفته مقامات ایالتی، وزارت کشاورزی آمریکا این هفته آنفولانزای پرندگان را در گاوهای شیری در شمال شرقی کلرادو شناسایی کرده است.

وزارت کشاورزی ایالتی در بیانیه ای اعلام کرد این اولین بار است که آنفولانزای پرندگان در گاوهای کلرادو تشخیص داده می شود.

وزارت کشاورزی آمریکا گزارش داد که آنفولانزای پرندگان در گاوهای شیری در هشت ایالت دیگر نیز تایید شده است. اینها عبارتند از آیداهو، داکوتای جنوبی، کانزاس، نیومکزیکو، تگزاس، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی.

روز دوشنبه، اداره دامپزشکی ایالت کلرادو از علائم مرتبط با آنفولانزای پرندگان در یک گله لبنی مطلع شد. علائم آنفولانزای پرندگان در گاوهای شیری شامل کاهش مصرف غذا، کاهش تولید شیر و شیر غیر طبیعی آغوز است. به گفته مقامات دولتی، گاوهای بیمار پس از درمان حمایتی بهبود می یابند.

بر اساس یک خبر دولتی، نمونه های ارسال شده به آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی دانشگاه ایالتی کلرادو روز چهارشنبه برای آنفولانزای پرندگان بسیار بیماری زا (HPAI) مثبت شد و روز پنجشنبه توسط آزمایشگاه ملی دامپزشکی وزارت کشاورزی آمریکا تایید شد.

مگی بالدوین دامپزشک ایالت کلرادو گفت: ما همچنان شاهد ادامه شیوع ویروس HPAI هستیم و طی ماه گذشته شاهد انتقال ویروس به گاوهای شیری بوده ایم. «در حالی که ما هنوز مکانیسم انتقال این ویروس را به طور کامل درک نکرده‌ایم، می‌دانیم که به نظر می‌رسد از گاو به گاو و بین گله‌ها پخش می‌شود. بسیار مهم است که تولیدکنندگان از اقدامات ایمنی زیستی پیشرفته برای کاهش شیوع آنفولانزای پرندگان بسیار بیماری زا استفاده کنند.

به گزارش آسوشیتدپرس، یک کارخانه طیور در میشیگان و یک تولید کننده تخم مرغ در تگزاس شیوع آنفولانزای پرندگان را گزارش کرده اند. به گزارش آسوشیتدپرس، تحولات این ویروس شامل گاوهای شیری آلوده و اولین مورد شناخته شده انسانی آنفلوانزای مرغی از یک پستاندار است.

صفحه وب پاسخ آنفلوانزای پرندگان کلرادو با برنامه های ایالت برای شیوع فعلی به روز می شود. بر اساس یک انتشار خبری، وزارت کشاورزی ایالتی با وزارت بهداشت عمومی و حفاظت از محیط زیست کلرادو همکاری می کند تا دستورالعمل های مدیریت بیماری را برای افراد آسیب دیده از شیوع این بیماری ارائه کند.

کلرادو دارای 106 کارخانه شیری و حدود 200000 گاو شیری است.

در حال حاضر، هیچ نگرانی در مورد ایمنی منابع شیر تجاری وجود ندارد، زیرا شیر قبل از عرضه به بازار، طبق گفته USDA و FDA پاستوریزه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید